Патентно синьо V (E131)
Хранителни добавки
Патентно синьо V (E131)
калиев хлорид (E508)
Хранителни добавки
калиев хлорид (E508)
Пропионова киселина (E280)
Хранителни добавки
Пропионова киселина (E280)
калиев хидроксид (E525)
Хранителни добавки
калиев хидроксид (E525)
Полиоксиетилен (20) сорбитан моностеарат, Twin 60 (E435)
Хранителни добавки
Полиоксиетилен (20) сорбитан моностеарат, Twin 60 (E435)
Индиго кармин, индиготин (E132)
Хранителни добавки
Индиго кармин, индиготин (E132)
Метилов естер на парахидроксибензоена киселина (E218)
Хранителни добавки
Метилов естер на парахидроксибензоена киселина (E218)
Дъвка от рожков (E410)
Хранителни добавки
Дъвка от рожков (E410)
Калциеви цитрати (E333)
Хранителни добавки
Калциеви цитрати (E333)
бутилхидроксианизол (E320)
Хранителни добавки
бутилхидроксианизол (E320)
Глюконо-делта-лактон (E575)
Хранителни добавки
Глюконо-делта-лактон (E575)
Въглероден диоксид (E290)
Хранителни добавки
Въглероден диоксид (E290)
Натриев стеароил-2-лактилат (E481)
Хранителни добавки
Натриев стеароил-2-лактилат (E481)
Сукралоза, трихлорогалактозахароза (E955)
Хранителни добавки
Сукралоза, трихлорогалактозахароза (E955)
Ябълчена киселина (E296)
Хранителни добавки
Ябълчена киселина (E296)
калиев нитрат (E252)
Хранителни добавки
калиев нитрат (E252)
Калциев лактат (E327)
Хранителни добавки
Калциев лактат (E327)
Натриеви фосфати (E339)
Хранителни добавки
Натриеви фосфати (E339)
Пимарицин, натамицин (E235)
Хранителни добавки
Пимарицин, натамицин (E235)
Калциев карбонат, бял тебешир (E170)
Хранителни добавки
Калциев карбонат, бял тебешир (E170)